Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Boriga: "Nu este vorba de niciun colaps financiar"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.12.2012

În urma informaţiilor apărute în presa din străinătate care afirmau că Târgovişte ar fi intrat într-un colaps financiar, site-ul Total Baschet a luat legătura cu preşedintele Gabriel Boriga. Acesta a infirmat respectiva informaţie adăugând că doar pe 3 ianuarie se va şti dacă antrenorul grec va rămâne la echipă sau nu.

Mai citiţi şi:

CSM Târgovişte intră într-un nou colaps financiar!

Comunicat de presă CSM Târgoviște

Referitor la declaraţia lui Dekeoulakos, Boriga afirmă că nu a trimis niciun e-mail staff-ului echipei din judeţul Dâmboviţa.

Presa din România şi cea internaţionala vorbesc de un colaps financiar la Târgovişte ?

Nu este vorba de niciun colaps financiar. Târgovişte nu are, nu a avut şi nu va avea niciodată datorii faţă jucătoare şi staff. Toate aceste informaţii sunt nişte bazaconii.

Elina, într-o declaraţie acordată unui site din Letonia spune că a părăsit pe Târgovişte alături de alte jucătoare precum Currie, Novosel, Nnmaka şi Bjelica ..

Elina se află sub contract cu Târgovişte. Într-adevăr Currie, Novosel şi Bjelica au plecat pentru că şi-au terminat contractul cu CSM. Oricum jucătoarele trebuie să se uite pe statistici şi să vadă că evoluţiile unora dintre ele nu sunt excelente. Trebuie luat în calcul şi acest aspect.

Este adevărat că antrenorul grec alături de staff-ul său nu vor mai reveni la Târgovişte ?

Nu aş confirma 100% ştirea. Pe 3 ianuarie este programată reunirea şi până atunci mai este timp. Doar atunci putem confirma sau infirma.

Dikeoulakos spune că a primit un e-mail din partea dvs. în care spuneaţi că nu mai există sprijin pentru partea a 2-a sezonului ...

Infirm categoric. Nu am trimis niciun e-mail. Nu este adevărat, există sprijin pentru partea a 2-a a sezonului, dovadă că obiectivele rămân aceleaşi. Târgovişte este singura echipă din România care de şase ani de zile nu ratează niciun obiectiv intern. În ceea ce priveşte obiectivul extern acesta a fost deja atins. Ne-am dorit să jucăm bine şi am reuşit. Cine s-ar fi aşteptat la respectivele victorii ? Ceea ce a izbutit Târgovişte în acest an se poate plasa în Top 3 realizări în baschetul din România.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!