Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Brandie Hoskins la Brașov. Thonton și Mingo au părăsit echipa.

Costin Marinescu

Costin Marinescu
11.01.2013

Olimpia CSU Brașov nu se va mai baza în cea de-a doua parte a sezonului pe Melanie Thornton și Brittany Mingo.

Conform lui Dan Calancea, antrenorul principal al echipei, cele două jucătoare originare din SUA nu au dorit să mai joace la Brașov motivând că în Sala Forex, în care se antrenau și jucau, este foarte frig.

Thornton a avut în turul campionatului medii de 12.8 puncte și 8.3 recuperări, iar Mingo 11.6 puncte, 4.9 recuperări și 2.6 pase decisive.

În schimb la echipă ai sosit patru noi jucătoare. Numele cel mai sonor este cel al lui Brandie Hoskins. Sportiva în vârstă de 27 ani a jucat în turul campionatului la CSM București Sportul Studențesc și a avut medii de 18 puncte, 4.5 recuperări și 2.2 pase decisive pe meci.

Lui Hoskins i s-au alăturat Gabriela Munteanu și Mădălina Cioroiu de la CS Olimpia București care s-a retras din LNBF, dar și Nina Djokovic. Fostă componentă a naționalelor de junioare a Serbiei, Djokovic, în vârstă de 25 ani, evoluează pe pozițiile 4-5 și de-a lungul carierei a mai jucat în Spania 2 și Germania. Ultima echipă la care a activat este Vozdovag Belgrad, din prima ligă din serbia.

La finalul turului Olimpia CSU Brașov s-a clasat pe locul 9 în LNBF, cu 5 victorii și 8 înfrângeri.

Primul meci al returului de campionat pentru brașovence va avea loc sâmbătă, de la ora 11, la Rapid București.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!