Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Brandie Hoskins, record personal de puncte contra CSM Satu Mare

Costin Marinescu

Costin Marinescu
21.02.2013

Brandie Hoskins a temminat partida devans din cadrul etapei a 24-a a LNBF cu 29 puncte marcate, 8 recuperări și un indice de eficiență de 28. Jucătoare originară din Statele Unite ale Americii a stabilit astfel un record personal la capitolul puncte marcate în actuala stagiune a ligii naționale.

Hoskins a înscris 6 dintre cele 12 aruncări de 2 puncte încercate, 3 coșuri de la mare distanță din tot atâtea încercări și 8 dintre cele 10 aruncări libere de care a beneficiat.

Precedenta sa performanță a fost stabilită etapa trecută, contra CSM Oradea, când a marcat 28 puncte.

În actualul sezon al LNBF, Hoskins are medii pe meci de 17.1 puncte, 4.2 recuperări, 2 pase decisive și 11.8 eficiență. Ea a evoluat în prima parte a sezonului la CSM București, iar din ianuarie 2013 îmbracă tricoul Olimpiei CSU Brașov.

Jucătoarea în vârstă de 28 de ani este la al doilea sezon în România. În ediția trecută a campionatului a jucat la SCM CSȘ U Craiova și a avut medii de 24.6 puncte, 4.9 recuperări, 4.1 pase decisive și 21 eficiență.

Tot în partida de la Satu Mare, Nina Djokovic, coechipera sa la Brașov, și-a egalat propriu record de puncte marcate într-un meci din LNBF. Sportiva sârbă a înscris 21 puncte și a avut un indice de efciiență de 23, al doilea ca valoare în cele 10 meciuri jucate pentru brașovence.

Foto: brasov.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!