Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Branko Cuic: ”Am arătat ca și o echipă care joacă de 5 ani împreună”

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
21.10.2012

BC Mureș a izbutit un al doilea rezultat pozitiv în debutul Ligii I. După victoria răsunătoare împotriva campioanei en-titre, echipa condusă de pe margine de Srecko Sekulovic s-a impus pe teren în fața celor de la Gaz Metan Mediaș la un ecart de 15 puncte, scor 79-64.

Unul dintre principalii artizani ai reușitei a fost jucătorul Branko Cuic, care prin forța sa a reușit să-și impulsioneze coechipeierii și să își conducă echipa spre o nouă izbândă. TotalBaschet a stat de vorbă cu jucătorul sârb, care a vorbit despre evoluția formației mureșene de până acum, dar și despre confruntarea cu Timba Tiimișoara.

Ce crezi că a condus echipa Mureșului la victorie?

Au fost 3 factori. Primul atitudinea noastră, al doilea pregătirea meciului și nu in ultimul rând fanii noștrii care au fost un jucător în plus pe teren.

În ultimul act ați revenit într-un mod miraculos. Ce v-a determinat?

Noi am fost determinați tot meciul, dar în ultimul sfert puzzle-ul a fost conectat și în apărare și în atac, iar noi am arătat ca și o echipa care joacă  de 5 ani împreună, nu care joacă doar din aceasta vară.

Care crezi că au fost diferențele dintre echipa voastră și cea adversă?

Noi am fost mai concentrați si am avut o dorință mai mare pentru victorie care împreună cu determinarea din apărare a rezultat scorul din final.

Ați învins două dintre cele mai puternice echipe ale campionatului, Asesoft Ploiești și Gaz Metan Mediaș sau mai bine zis două dintre cele mai mediatizate. Cum vă simtiți? Cum este moralul echipei?

Să fiu sincer, moralul nostru acum este ridicat, dar la fel de bine știam că suntem o echipă care poate câștiga cu un joc colectiv și o muncă grea

Ai fost din nou unul dintre principalii artizani ai victoriei. Ce te motivează așa de mult pe teren? La momentul acesta, ești considerant antrenorul de pe teren al echipei.

Sunt satisfăcut de forma mea, dar în primul rând sunt satisfăcut de cum arată acum echipa. Avem mulți jucători care pot avea o zi mare și asta consider că e puterea noastră. Comunic foarte bine cu antrenorul nostru atât la antrenament, cât și în timpul meciului, iar dacă voi ziceți că eu sunt antrenor pe teren (n.r. Articol realizat de site-ul TotalBaschet), mulțumesc! O să dau tot ce e mai bun să fiu un antrenor de succes pe teren (râde).

Urmează meciul împotriva Timbei Timișoara. Cum vezi confruntarea?

Timba e o echipa care vrea să confirme că victoria de la Constanța nu a fost doar o întâmplare, dar calitatea echipei e de partea noastra și totul depinde de noi

Este un meci de ”relax” pentru voi într-o oarecare măsura?

Campionatul acesta a arătat ca nici un meci nu e relax și dacă nu intrăm serios în meciul cu Timba este posibil să avem probleme. Dar pot să promit în fata colegilor mei că suntem destul de experimentați să nu lăsăm loc pentru relaxare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!