Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Branko Cuic: "Dorinţa noastră a făcut diferenţa"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
11.01.2013

Cuic, la minge, conducând un nou atac al echipei sale

Branko Cuic a revenit ca adversar la Timişoara şi a obţinut o victorie alături de noua sa echipă, BC Mureş, 77-67, în sala C. Jude în faţa celor de la BCT. Fundaşul ardelenilor nu a avut o prestaţie de vis, dar a contribuit la victoria echipei lui Sekulovic şi prin informaţiile pe care le-a oferit antrenorilor săi.

Cuic a fost primit cu aplauze la Timişoara şi a analizat la finalul meciului, la microfonul Digi24 Timişoara, evoluţia celor două echipe.

A fost puţin emoţionant pentru mine. Cred că pentru Păltinişanu a fost şi mai mult. Un meci greu, cu o echipă puternică. Noi am controlat meciul din primul minut. Sunt fericit, noi am câştigat şi asta e foarte important. Diferenţa s-a făcut în dorinţa noastră. Cunosc foarte bine jucătorii de la Timişoara şi de la încălzire am văzut jucătorii că sunt puţin relaxaţi. În timpul meciului, timişorenii au vrut să se trezească, cu apărare agresivă, dar nu a fost suficient şi victoria e clară şi meritată pentru noi.

Ardelenii au reuşit să îi ţină în frâu pe oamenii importanţi ai Timişoarei. Archie, Johnson sau Sarovic nu au excelat, iar primul a avut chiar o seară mizerabilă. Cuic spune însă că altul a fost planul iniţial al mureşenilor.

Nu am făcut nimic special pentru Archie. Culmea, noi ne-am pregătit să îl blocăm pe Zlatko Jovanovic (râde). Timişoara se bazează mult pe creativitatea lui Zlatko. Puţin ajută şi Sarovic, dar cred că acolo e problema lor. Nu au alţi jucători de creaţie.

BC Mureş a reuşit astfel a 12-a victorie în LNBM şi a urcat pe locul 4. Albaştrii vor să rămână cât mai sus în clasament.

Noi am avut un obiectiv modest la începutul campionatului, să prindem play-off-ul. Acum creştem de la meci la meci, ne gândim doar la jocul viitor şi vedem unde terminăm.

BC Mureş primeşte etapa viitoare vizita campioanei CSU Ploieşti.

foto: fortaviola.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!