Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Braşovencele au spart gheaţa

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
20.10.2013

81-72

19-19, 21-15, 18-19, 23-19

  Fișa meciului  

Penultima partidă din cea de-a III-a etapă a Ligii Naţionale a opus în sala sporturilor Dumitru Popescu Colibaşi din Braşov formaţiile Olimpia CSU şi Phoenix Galaţi.

Aşa cum se anticipa a fost un duel interesant între două echipe echilibrate valoric. Gazdele pregătite de Dan Calancea şi-au dorit foarte mult să obţină prima victorie din acest sezon în timp ce gălăţencele lui Theodosios Paralikas s-au dovedit o nucă tare greu de spart. Cu sârboaicele Bucevac şi Kovacevic în mână bună, secondate de surpriza Irimia, braşovencele au obţinut până la urmă o victorie grea. Cu 26 de secunde înainte de final, la scorul de 74-70, americanca Cherise Daniel, de la Phoenix, coşgetera LN după două etape, a ratat o aruncare de 3 puncte ce ar fi putut întoarce soarta partidei.

Principale marcatoare:

Braşov: Bucevac 22 p, Kovacevic 18 p, Irimia 17 p

Galaţi: Daniel 16 p, Williams 16 p, Ardeleanu 11 p.

Miercuri va avea loc o etapă intermediară. Olimpia Braşov va juca în deplasare cu, în timp ce Phoenix va primi vizita celor de la ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!