Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Brașovencele se impun la Oradea

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
21.11.2013

68-85

15-22, 17-21, 21-27, 15-15

  Statistica  

În primul meci al etapei a 9-a din Liga Națională de baschet feminin, Olimpia CSU Brașov a trecut fără mari probleme de Universitatea CSM Oradea. Scorul final al partidei a fost 85-68.

Elevele pregătite de Dan Calancea au controlat duelul cap-coadă cu adversarele, conducând pe tabelă din primul până în ultimul minut al meciului. În urma acestui succes, brașovencele obțin cea de-a 5-victorie din actuala ediție de campionat, în timp ce orădencele suferă al 6-lea insucces.

Pentru echipa gazdă, americanca Ashford a fost principala marcatoare. Ea a marcat 30 de puncte și a totalizat 5 recuperări, o pasă decisivă, fiind secondată de Adams și Price, fiecare cu 12 puncte înscrise.

De partea cealaltă, Bucevac a reușit să adune 19 puncte, 6 recuperări, 4 assisturi pentru Brașov. Aceasta a fost urmată de Erak cu 18 puncte, 9 recuperări, 4 pase decisive și Kovacevic cu 13 puncte, 6 recuperări și 11 assisturi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!