Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Breanna Salley: "Am avut câteva momente foarte bune în meciul cu CSM Sportul"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
02.10.2011

Breanna Salley a avut 19 puncte în victoria echipei CSU LPS Alba Iulia în meciul cu CSM Sportul Studențesc din prima etapă a sezonului regulat în Divizia A la baschet feminin. Meciul a avut loc la Sala Transilvania din Sibiu, acolo unde se desfășoară toate meciurile rundei inaugurale. Sportiva originară din Statele Unite ale Americii a vorbit pentru TotalBaschet despre succesul echipei sale, scor 85-70.


Ce părere ai despre jocul cu CSM Sportul Studențesc?

Mi s-a părut că echipa noastră a avut câteva momente foarte bune în teren. Am muncit serios și ne-am concentrat pe faza defensivă. Acest aspect ne-a ajutat să învingem.
Cu siguranță că mai sunt aspecte ale jocului la care mai avem de lucru dar este un lucru ateptat ținând cont de faptul că a fost primul meci din sezonul regulat.

Te-ai așteptat să câștigați împotriva unei echipe calificate la turneul final al Cupei României?

Cred că este important să pregătești orice meci cu gândul că vei ieși de pe teren în calitate de învingător. Nu contează cine își este adversar.

Ai marcat 19 puncte fiind una dintre principalele marcatoare ale partidei. Ești mulțumită pentru prestația ta din acest meci?

Cât timp echipa mea câștigă meciul eu sunt fericită. Dar am ratat câteva situații mult prea clare de a pune mai multe puncte pe tabela de marcaj.

Următorul adversar este BCM Danzio Timișoara, la Alba Iulia.

Asemenea oricărui alt meci, ne vom pregăti pentru meciul de sâmbăta viitoare cu gândul la victorie și vom încerca să jucăm cel mai bun baschet posibil.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!