Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Breanna Salley este a patra străină legitimată de CSU Alba Iulia

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
05.09.2011

CSU Alba Iulia a transferat încă o jucătoare americancă după Taneisha Harrison şi Nadia Parker. Este vorba de Breanna Salley, a patra jucătoare străină din lotul Albei Iulia din care mai fac parte israelianca Ekaterina Abramzon şi româncele Eniko Tarţa, Luminiţa Manta, Cristina Grama, Elena Dincă, Carmen Negru, Bianca Voica, Oana Precup, Corina Ceauşi şi Elisabeta Crecan.

Salley are 23 de ani, măsoară 1.80m şi evoluează pe postul de extremă(poziţia 3). Sportiva a făcut parte în această vară, din 18 aprilie şi până pe 17 mai, din lotul lărgit al campioanei en-titre din WNBA, Seattle Storm.

Contactat de către site-ul nostru, Peter Eles afirmă că şi-a dorit foarte mult această sportivă. De asemenea directorul sportiv al grupării CSU Alba Iulia declară că acum formaţia are un lot cu care se va putea atinge obictivul: accederea în playoff.

Este o jucătoare pe care mi-am dorit-o foarte mult. Faptul că vine din training camp-ul echipei campioane din WNBA nu face decât să demonstreze că are o certă valoare, rămâne însă de văzut cum se acomodează în baschetul european. Primele impresii sunt foarte bune şi sunt optimist că acum, cu Breanna, avem puzze-ul complet şi un lot aşa cum ne-am propus să avem pentru a ne atinge obiectivul, acela de a intra între primele 8 echipe la finalul campionatului.

Cu acest transfer lotul echipei CSU Alba Iulia este definitivat.

1 comentariu la aceasta stire:
  • suporter84 :

    eu
    cine ii curios de peter eles sa faca ce vrea oricum alba nu are asa suporteri ca satu mare si ii un personaj foarte increzut asta e

    cu 12 ani în urmă (06.09.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!