Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Britney Jones, cea mai bună marcatoare contra CSU Alba Iulia

Dan Oancia

Dan Oancia
05.10.2014

CSU Alba Iulia a ieşit victorioasă în partida din cea de-a două etapă a Ligii Naţionale de Baschet Feminin, disputată pe teren propriu, contra Olimpiei Braşov. Albaiuliencele s-au impus la 10 puncte, scor final 75-65. 

Oaspetele au început mai bine jocul din Alba Iulia, aflându-se în avantaj cu un punct după primele 10 minute ale întâlnirii. Cea mai bună marcatoare a întâlnirii a fost Britney Jones, care a totalizat 25 de puncte şi a evoluat aproape pe tot parcursul partidei, 39 de minue şi 22 de secunde. Pe lângă cele 25 de puncte, această a mai avut şase recuperări şi cinci pase decisive. 

Din 19 încercări de la două puncte a transformat nouăavând un procentaj de 47%, însă la aruncările de la distanţă a avut din opt aruncări doar una transformată, procentaj 13%. A mai reuşit patru puncte de la aruncările libere,din şase încercări. Cele mai multe recuperări le-a reuşit pe faza defensivă, 4, faţă de cele două din atac. 

Britney Jones a terminat cu jocul din a două etapă a Ligii Naţionale de Baschet Feminin cu o eficientă totală de 17%.
Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!