Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Britney Jones stabilește recordul de puncte marcate într-un meci

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.01.2015

Britney Jones și-a doborât propriul record de puncte marcate într-un meci. Americanca de la Olimpia CSU Brașov a avut o prestație senzațională în partida câștigată de echipa sa în fața lui CS Nova Vita Târgu Mureș. Fosta campioană a României a făcut o primă repriză exemplară, terminând cu 37 de puncte marcate. În partea secundă, Britney Jones nu a mai fost folosită la fel de mult și a mai marcat un singur coș de 2 puncte. Ea a încheiat partida cu o linie statistică formată din 39 de puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive, 4 intercepții și 3 posesii pierdute.

Britney Jones prin cele 39 de puncte marcate și-a bătut propriul record. Ea a mai în partida câștigată de Olimpia CSU Brașov cu BCM Tymes Timișoara 37 de puncte. A treia jucătoare în clasamentul celor mai multe puncte marcate într-un singur meci se află Irina Motateanu care a înscris 36 de puncte în înfrângerea echipei sale, SCM CSS U Craiova, de la Satu Mare.

Sezonul actual este unul fabulos pentru Britney Jones. Alături de formația de sub Tâmpa, conducătoarea de joc din Statele Unite este lidera marcatoarelor din LNBF. Ea înscrie în medie pe meci 25.1 puncte la care mai adaugă 3.4 recuperări și 5.4 pase decisive în 34:35 de minute jucate în medie pe meci.

Vă reamintim faptul că Olimpia CSU Brașov nu a avut nici cea mai mică problemă în a trece de CS Nova Vita Târgu Mureș. Elevele lui Dan Calancea s-au impus cu scorul de 95-46.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!