Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Brittany Wilson, cea mai bună jucătoare a Clujului în meciul cu Olimpia Brașov

Valentin Todea

Valentin Todea
25.01.2016

Universitatea Cluj-Napoca a fost învinsă acasă de trupa brașoveană cu scorul de 73-78, într-o partidă ce a avut un ritm alert și care s-a decis în ultimele două minute. Din tabăra gazdelor a impresionat Brittany Wilson, cea care și-a trecut în cont 25 de puncte, 6 recuperări (3 ofensive, 3 defensive) și 3 pase decisive.

În 28 de minute jucate, sportiva din Statele Unite a reușit 7/11 aruncări de la 2 puncte, 3/7 din afara semicercului și 2/2 de la linia de libere, terminând disputa cu 25 de unități în dreptul eficienței.

Echipa de pe Someșul Mic încheie sezonul regulat cu o deplasare pe terenul grupării CSM Târgoviște, întâlnire ce va avea loc miercuri, 27 ianuarie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!