Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Broomfield și Simmons, cele mai bune jucătoare ale Aradului în derby-ul cu Târgoviște

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.12.2014

Univ. Goldiș ICIM Arad a pierdut derby-ul cu CSM Târgoviște, joc disputat pe teren propriu, scor final 63-71. Jucătoarele pregătite e Jose Araujo care au reușit să se ridice la nivelul unui derby al României au fost Laura Broomfield și Meighan Simmons, ambele titulare.

Broomfield și-a trecut în cont cele 35 de minute jucate, 13 puncte, 10 recuperări, 2 intercepții, un capac, dar și o minge pierdută, totul pentru un indice la eficiență de 18 unități. Din punct de vedere al procentajelor, americanca a terminat cu 50% (6/12) de la 2 puncte și 50% (1/2) din dreptul liniei de fault. 

Pe de altă parte, Simmons a petrecut tot 35 de minute în teren, totalizând 19 puncte, 8 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții, un capac, dar și nu mai puțin de 7 posesii pierdute, ceea ce i-a adus la productivitate doar 13 unități. Aceasta a încheiat confruntarea cu 45% (5/11) din interiorul semicercului, 29% (2/7) de la mare distanță și 75% (3/4) de la linia de libere. 

Pe lângă cele 2 sportive, altele 2 au reușit la rândul lor un meci destul de bun în fața campioanei en-titre: Susana Milovanovic a terminat partida cu 8 puncte, având procentaje de 100% (2/2) de la 2 puncte, 100% (1/1) de la 3 puncte și 50% (1/2) de la libere. De asemenea, Monica Engelman a pus 14 puncte pe tabela de marcaj, însă a terminat cu doar 8 unități la capitolul eficienței. 

*Foto: TotalBaschet / baschetarad.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!