Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Brosovszky înaintea derby-ului României: "Este un meci important pentru noi și pentru ele"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
09.02.2013

Luni de la ora 19:00 pe Digi Sport 3 va avea loc derby-ul baschetului feminin românesc. Față în față se vor întâlni marile rivale de o viață, două echipe care în ultimul deceniu și-au împărțit titlurile de campioane ale României. Târgoviște – Arad este cel mai așteptat meci al sezonului în Liga Națională de baschet feminin.

Monika Boriga Brosovszky, o jucătoare care nu mai are nevoie de prezentări, declarată cea mai bună jucătoare din România în ultimul deceniu va încerca să ajute echipa arădeană să câștige marele meci. Aceasta a acordat site-ului Total Baschet un interviu despre acest duel.

Cum vezi derby-ul României cu Târgoviște ?

Noi rămânem concentrate în apărare și în atac. Înt-radevăr este un meci important și pentru noi și pentru ele. Probabil se va decide cine va rămâne pe primul loc până la sfârșit. Campionatul e lung, se pot întâmpla și surprize, dar noi respectăm orice adversar și luptăm ca la oricare meci.

Crezi că târgoviștencele vor fi montate după victoria din Euroligă, sau ICIM-ul va avea un avantaj moral după victoria din tur ?

Mă bucur pentru ele și le felicit. Într-adevăr poate când nimeni nu mai credea s-au calificat chiar în ultimul meci, când puteau să o facă și mai repede, dar bravo lor, este un mare lucru și pentru baschetul românesc și pentru ele în primul rând. Da, este normal să aibă moralul ridicat, vin după o victorie și nu cu oricine dar nici un meci nu seamănă unul cu altul.

Unde crezi că se va face diferența în acest meci ?

Părerea mea este că noi suntem mai echipă ca și ele, mă refer și în atac și în apărare. Într-adevăr au individualități, dar nu zic că și la noi nu sunt.

Care este mesajul tău pentru fanii arădeni ?

Noi sperăm să nu-i dezamăgim, le mulțumim că până acum au fost alături de noi. Sperăm să rămână până la final și la bine și la rău. Cum am mai spus, în sport este posibil orice. Noi într-adevăr până acum am avut o formă bună, am arătat un joc bun, am câștigat toate meciurile exceptând cel de la Satu Mare. Ca și în viață și în sport, orice sportiv și orice echipă are și momente mai bune și mai slabe. Probabil vom avea și noi o cădere , nu stiu când va fi dar sperăm să trecem repede peste și la final să fim noi cele care să ne bucurăm de rezultate.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara fernando_feru :

    Arad
    Sper ca ICIM-ul sa castige aceasta partida, va fi greu dar nu imposibil. Moni ramani in sufletul nostru pentru totdeauna.

    cu 11 ani în urmă (09.02.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!