Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Bruce Massey este noul jucător al lui FC Argeș Basketball

Bruce Massey este noul jucător al lui FC Argeș Basketball

FC Argeș Basketball a disputat doar patru meciuri oficiale cu cinci străini. Gruparea antrenată de Milan Mitrovic a ajuns la o înțelegere cu Bruce Massey, un baschetbalist în vârstă de 32 de ani ce evoluează pe poziția 2.

Massey a absolvit Middle Tennessee State în 2013 și apoi a petrecut patru sezoane în G-League, la Springfield Armor, Grand Rapids Drive și Erie BayHawks. Cele mai bune statistici le-a avut în stagiunea 2015-2016, când a adunat 10.9 puncte, 4.6 pase decisive și 3.9 recuperări pentru Grand Rapids Drive.

La nivel profesionst, Massey a mai evoluat pentru Caballeros de Culiacan (Mexic), Cape Breton Highlanders (Canada), Saskatchewan Rattlers (Canada), BC Odessa (Ucraina), BC Kyiv (Ucraina) și Ormanspor Genc Ankara (Turcia).

În ediția 2021-2022, sportivul originar din Germantown, Maryland, a jucat atât în Turcia, cât și în Canada, strângând 14.8 puncte, 4.8 recuperări și 5.0 pase decisive.

Bruce Massey este al 6-lea străin din lotul lui FC Argeș Basketball, după Josh Cunningham, Andreja Milutinovic, Dragan Zekovic, Trey Freeman și Nikola Jevtovic. Alb-violeții vor sta în etapa a treia, urmând să revină în runda a patra pe teren propriu, împotriva lui SCM U Craiova.

*foto: fiba.basketball

3 comentarii la aceasta stire:
  • Da'broski :

    Era nevoie
    De încă un jucător străin în rotație. Daca in prima repriza românii pe care ne vom baza vor fi Măciuca și Fometescu, in a doua repriză sunt mai multe variante cu aducerea noului jucător, pentru un line up cu 4 jucători străini și un român. Din ce am văzut video e un bun pasator, un apărător mai bun decât Trey Freeman dar cu procentaje destul de slabe de la distanță. Aștept cu interes meciul cu Craiova de peste 2 săptămâni.

    cu 1 an în urmă (11.10.2022) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Dan N :

    E o
    Veste buna. Credeam ca conducerea asteapta sa intre pe bugetul de anul viitor ca sa aduca intariri.. Dar e bine ca su gasit solutii mai repede.
    Cand a jucat in Ucraina a avut statistici foarte bune.
    Va dinamiza jocul ofensiv, asa cum Radu V. nu a reusit sa o faca in aceasta perioada.
    Spor la treaba!

    cu 1 an în urmă (11.10.2022) Raspunde
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    reflexe
    pavloviene cand vad cum unele echipe si-au acordat timp pentru a aduce jucatori de calitate in timp ce noi ne-am asigurat servicii de duzina si de fapt avem parte de evolutii majoritar modeste.
    La cum se configureaza loturile adversarilor, dupa putin rodaj, vom fi mancati pe paine.

    cu 1 an în urmă (12.10.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!