Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Bruno Roschnafsky: "Sperăm să începem să câştigăm meciuri"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
30.11.2012

BC Mureş Târgu Mureş doreşte să facă cât mai rapid uitate cele două înfrângeri suferite în compania Energiei Rovinari şi CSM Bucureşti, ţintind victoria în confruntarea cu "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca. Confruntarea dintre cele două formaţii este programată vineri, de la orele 18:15, transmisiunea fiind asigurată de către Digi Sport.

Într-o conferinţă de presă premergătoare duelului, managerul mureşenilor a vorbit despre ultimele două insuccese sperând ca BC Mureş să înceapă să câştige meciuri cât mai repede posibil.

Sperăm că jucătorii accidentaţi să-şi revină cât mai repede şi să începem să câştigăm meciuri. Nu a fost o ruşine faptul că am pierdut împotriva unei echipe foarte bune cum a fost CSM Bucureşti, iar la Târgu Jiu am evoluat, timp de 20 de minute, foarte bine. Din păcate, aşa cred, că Energia a vrut mai tare victoria, noi însă am făcut câteva greşeli nepermise.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!