Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Bucureștiul a fost fruncea

Costin Marinescu

Costin Marinescu
14.01.2013

87 - 72
28-17, 20-20, 23-15, 16-20
  Statistica  

CSM București nu a avut nicio problemă în a se impune în partida cu BC Timișoara din cadrul etapei a XVII-a a LNBM. Bucureștenii au controlat meciul de la un capăt la celalălalt și au câștigat cu 87 – 72. Diferența de 15 puncte care nu oferă însă avantaj echipei de Capitală în fața Timișoarei în cazul în care, la finalul sezonului regulat, cele două formații vor fi la egalitate d epuncte.

De această dată Goran Martnic nu a mai fost starul Municipalului. Conducătorul de joc sârb a marcat 16 puncte, dar a fost doar al treia realizator al echipei.

Brian Morris a fost cel mai bun marcator al învingătorilor cu 23 puncte la care a adăugat 9 recuperări. El a înscris 11/13 aruncări de două puncte.

Ivan Bosnjak a fost aproape de un triple double, cu 18 puncte, 11 recuperări și 8 pase decisive, iar Jevohn Sheperd a terminat cu 15 puncte, 3 recuperări și 4 pase decisive.

CSM a înscris 36 puncte din spațiul de 3 secunde, cu 12 în plus față de adversara sa, și a recuperat 38 mingi, față de 31 ale Timișoarei.

Timișoara a avut în Zlatko Jovanovic cel mai bun jucător de pe teren, dar sârbul, în ciuda celor 16 puncte și 10 pase decisive nu și-a putut ajuta echipa foarte mult. Delvon Johnson și Robert Sarovic au adunat împreună 7 puncte și 11 recuperări.

Andrei Căpușan și Marko Derasimovic au avut câte 10 puncte fiecare.

CSM București ajunge Timișoara în clasament, ambele având câte 12 victorii și 5 înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!