Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Bucureştiul va avea o sală polivalentă de 16.000 de locuri

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.06.2011

În cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc în această după-masă, ministrul de resort Elena Udrea a declarat că Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului în parteneriat cu autorităţile sectorului 2, vor construi în Bucureşti o sală polivalentă ce va avea o capacitate de 16.000 de locuri. Amplasamentul sălii este stabilit pe locul ocupat în acest moment de patinoarul Flamaropol din apropierea Stadionului Naţional. Clădirea în care funcţionează patinuarul va fi demolată

Conform proiectului investiţia va fi mai mică de 50 de milioane euro, iar sala va fi ridicată anul viitor.

Avem o sală polivalentă de construit în parteneriat cu Sectorul 2, lângă Stadionul Naţional, pe amplasamentul patinoarului Flamaropol. Sala va avea 16.000 de locuri şi sperăm să fie gata anul viitor. Vă asigur că preţul nu se va dubla la sala polivalentă, aşa cum s-a dublat la Stadionul Naţional - a declarat joi Udrea.

 

3 comentarii la aceasta stire:
  • Mireval :

    ...
    OK .... foarte bine ca se construieste o sala polivalenta dar de ce trebuie demolat patinoarul, construiesc altul in alta locatie ????? De ce nu ridica sala pe terenul de langa turnul de parasutism , la ce naiba mai foloseste acel turn?

    cu 12 ani în urmă (03.06.2011) Raspunde
  • bogdan13 :

    va fi si patinoar.
    sala va putea fi transformata in patinoar in 3 ore !

    cu 12 ani în urmă (03.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fuzzywuzzy :

    ce pret....
    Cu parere de rau, din informatiile pe care comentatorii Sport1 le-au furnizat in timpul finalei sau semifinalei din Turcia de la campionatul mondial de baschet, acele sali de 15.000 de locuri au fost construite cu sume putin peste 20 de mil. de dolari. Faptul ce rezulta, este ca, pe acest pret se putea face inca cel putin o alta asemenea sala intr-un alt oras din Romania, este un pret parerea mea exorbitant, dar probabil este construita de sotul cucoanei!

    cu 12 ani în urmă (05.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!