Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Bulgaria vs România 64:69 - Declarații antrenori

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.05.2011

Antrenorul echipei naționale a României, Stacey Nolan (foto), a declarat următoarele pentru site-ul oficial al Federației Române de Baschet după al doilea meci amical disputat de tricolore la Ruse, în compania formației similare a Bulgariei:

"Mă așteptam să avem un meci mult mai greu decât vineri seara. Am greșit destul de mult în prima parte a jocului și nu am ales soluțiile cele mai bune.  Am rulat tot lotul, pentru că suntem o echipaă și trebuie să fim conectați cu toții la misiunea pe care o avem. În ultimele două sferturi, România a arătat ca o adevărată echipă, care are un potențial uriaș. Am revenit după ce am fost conduși cu 12 puncte și asta contează enorm pentru moralul nostru. Au fost două meciuri extrem de utile și cred că am reușit să arătăm că ne vom vinde scump pielea la turneul de calificare la EuroBasket 2011. Mă bucur că fetele au avut atitudine, au fost motivate și nu au cedat în nici un moment. Le-am spus să creadă până în ultimele secunde în valoarea și forța lor de joc și uite că au avut tăria de a reveni și de a câștiga."

În schimb, Jose Maria Buceta, selecționerul Bulgariei e explicat înfrângerea echipei sale:

"V-am spus încă de la finalul jocului de vineri seara că azi (n.r. - sâmbătă, 28.05) va fi un alt meci. Fetele au reacționat  mult mai bine tactic și am ridicat mari probleme adversarului, atât ân atac, cât și în apărare. Ne-am concentrat mai mult în atac, iar în apărare am închis mult mai bine culoarele de pătrundere. În sferturile trei și patru, ne-am relaxat și am permis din nou României să-și facă jocul. Finalul a aparținut echipei care a fost ceva mai lucidă și care a ales momentele potrivite de aruncare."

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!