Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Caila Desroches a semnat cu CSM Satu Mare

Paul Olar

Paul Olar
17.01.2014

Chiar dacă nu s-au bazat în prima parte a sezonului pe un centru clasic, baschetbalistele de la CSM Satu Mare se regăsesc pe o poziție de Play-Off. Această problemă de efectiv a fost rezolvată însă de conducerea ardeleană, care a bătut palma cu Caila Desroches.

În vârstă de 24 de ani, americanca joacă pe poziția de pivot și vine de la PAOK Salonic. Baschetbalista ce măsoară 1.93 m a evoluat în campionatul elen în ultimii doi ani, remarcându-se cu medii de 13.6 puncte, 12.8 recuperări și 0.8 capace.

Desroches este absolventă a colegiului Chicago State Univerisity și a debutat în baschetul profesionist alături de australiencele de la Hobart Chargers. Ea va deveni a treia sportivă de peste ocean din lotul pregătit de Petru Eleș, după Kortni Jones și Tabytha Wampler.

Eliminate din Cupa României, sătmărencele își reiau activitatea în campionat, urmând să dea piept la sfârșitul săptămânii cu orădencele de la Universitatea CSM.

*Foto: womensports.gr

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!