Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Caila Desroches, cea mai bună prestație de la sosirea la Satu Mare

Radu Bărăian

Radu Bărăian
23.03.2014

Caila Desroches, baschetbalista formației CSM Satu Mare, a izbutit cea mai bună prestație personală de la sosirea ei în România, performanța fiind reușită în meciul câștigat de echipa sa pe terenul celor de la Rapid, scor 83-62. 

Sportiva din Statele Unite a fost folosită de către antrenorul Petru Eleș încă din primul minut al jocului, fiind prezentă preț de 37 de minute în teren. În tot acest timp, Caila a reușit să-și treacă în cont al doilea double-double consecutiv, respectiv stagional cu 16 puncte și 14 recuperări. De asemenea, aceasta a mai contribuit cu o pasă decisivă, 2 intercepții, 2 capace, 3 mingi pierdute și 27 în dreptul eficienței. Din punct de vedere al procentajelor, baschetbalista a terminat cu 63% (5/8) de la 2 puncte și 75% (6/8) de la libere.

În cele 11 meciuri jucate de Caila pentru Satu Mare a reușit să adune medii de 8.9 puncte, 7.8 recuperări și 11.9 la eficiență, totul în 21.17 minute jucate pe meci. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!