Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Calancea și Cursaru, mulțumiți de evoluția Olimpiei Brașov

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.12.2012

Antrenorul echipei, Dan Calancea (foto), este mulțumit de evoluția elevelor sale din turul de campionat și speră ca la finalul returului să ocupe unul dintre primele opt locuri ale clasamentului, poziție ce le va asigura intrarea în playoff.

Apreciez că a fost un tur bun de campionat ţinând cont că posibilităţile financiare ale echipei în acest tur au fost limitate, faţă de adversarele noastre. Sperăm ca în a doua parte a campionatului să ne putem fortifica lotul pentru a ne îndeplini obiectivele. Va fi o luptă foarte disputată între patru echipe care vor lupta pentru play-off. Dintre partidele importante ale returului cred că avem nevoie de victorie atât la Craiova cât şi la Tg.Mureş, a spus Calancea conform cotidianului Bună ziua Brașov.

Gabriela Cursaru este la rându-i satisfăcută de parcursul de până acum în campionat și afirmă că pentru a intra în playoff trebuie să câștige toate meciurile accesibile din retur.

Sunt mulţumită de tur însă vrem ca în retur să facem treabă şi mai bună şi să intrăm în 1-8. Vom avea câteva meciuri accesibile pe care vrem neapărat să le câştigăm, a declarat jucătoarea pentru acceași sursă.

Olimpia CSU Brașov își va relua pregătirea pe 3 ianuarie. Prima partidă a returului va avea loc pe 12 ianuarie, cu Rapid București.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!