Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Calificarea în play-off se poate decide la Satu Mare

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
21.02.2014

Nou promovata Phoenix Galaţi a pierdut la mare luptă partida de pe teren propriu cu CSBT Alexandria, scor 65-70, în condiţiile în care nu le-a putut folosi pe internaţionala Andra Ionescu şi Florentina Ardeleanu, iar în ultimele trei minute nici pe Cherise Daniel.

„Ştiam de la început că jocul împotriva echipei din Alexandria va fi unul dificil. Am jucat foarte foarte bine în apărare şi atac. Din păcate, la sfârşitul meciului, Daniel a căzut şi cu accidentările lui Ionescu şi Ardeleanu, a fost imposibil să câştigăm. Dar sunt foarte mândru de echipa mea şi de modul în care jucătoarele au luptat pentru a câştiga acest meci”, ne-a declarat antrenorul Theodosios „Sakis” Paralikas.

Gălăţencele au infirmeria plină şi vor susţine sâmbătă un joc foarte important pentru calificarea în play-off în deplasare cu vecina de clasament, CSM Satu Mare.

„Din păcate, la Satu Mare ne vom duce cu multe jucătoare accidentate. Dar vom lupta până la sfârşit, aşa cum am făcut-o în fiecare meci. Din nou, aş vrea să spun că sunt foarte mândru de echipa mea şi că fetele se vor lupta pentru a câştiga fiecare meci”, a concluzionat antrenorul gălăţean.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!