Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Calificări Eurobasket Women 2011. Alexandra Uiuiu: "Nu am evoluat ca o echipă"

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
04.06.2011

Jucătoarea Alexandra Uiuiu, componentă a naţionalei ţării noastre, a declarat că rezultatul partidei cu Serbia, scor 64-77, din cadrul primului meci al barajului de promovare pentru turneul final al Eurobasket 2011 este unul dezamăgitor, concluzionând: "Nu am fost precum o echipă, mai ales în primele două sferturi".

"Suntem dezamăgite pentru că nu am jucat ca o adevarată echipă în prima parte şi nu am jucat baschetul pe care suntem conştiente că putem să-l jucam. Sper să uităm cât mai repede acest meci şi să ne revenim în partidele următoare, să evoluăm la nivelul de care suntem în stare", a completat jucătoarea pentru fibaeurope.com.

Alexandra Uiuiu a marcat patru puncte în meciul cu Serbia, având 16 minute petrecute pe parchet. Baschetbalista din ţara noastră a avut un procentaj de 40% la aruncările din acţiune, două reuşite din cinci posibile, la care a mai adăugat o recuperare şi trei pase decisive.

România va întâlni naţionala Germaniei în cel de-al doilea meci al turneului de calificare la Eurobasket 2011. Partida se va desfăşura, sâmbătă, la Taranto, în Italia, şi va începe de la ora 21.30, ora României.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!