Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Calificări EuroBasket Women 2011. Cristina Ciocan: 'Avem de muncit la faza defensivă şi la modul de exprimare al echipei'

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
09.06.2011

Cristina Ciocan, componentă de bază a primei reprezentative de baschet feminin a României a comentat următoarele la capătul înfrângerii pe care tricolorele au suferit-o în compania Italiei, la Turneul de Baraj de la Taranto:

"Italia a jucat mai bine decât am făcut-o noi şi merită victoria. Sunt foarte dezamăgită pentru că nu am jucat agresiv şi nu ne-am concentrat. Am avut o mulţime de decizii complet greşite în jocul acesta. De acum trebuie să muncim foarte mult pentru a duce jocul nostru defensiv la un nivel mai înalt şi să ne exprimăm cu adevărat ca şi o echipă." (www.fibaeurope.com)

România a pierdut, scor 60-76, ultimul joc disputat în Italia, chiar împotriva formaţiei gazdă. Compatrioatele noastre au încheiat acest turneu cu un bilanţ de o victorie şi trei înfrângeri, pe ocul 5 (ultimul) în Grupa B.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!