Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Calificări Eurobasket Women 2011. Stacey Nolan: "Am întâmpinat probleme mari în atac şi în apărare"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
06.06.2011

Duminică seară, naţionala de senioare a României a pierdut cel de al treilea joc susţinut în cadrul Turneului de Baraj - Grupa B pentru EuroBasket Women 2011 de la Taranto(Italia). După o victorie extrem de importantă în faţa Germaniei, fetele antrenate de Stacey Nolan nu au putut trece de reprezentativa Belgiei, singura formaţie fără victorie până în acel moment, deşi au avut parte de un debut de partidă extrem de favorabil.

La conferinţa de presă care a urmat partidei Stacey Nolan a invocat, din nou, oboseala ca unul dintre factorii ce au condus la acest rezultat. De asemenea americanul a afirmat că naţionala tricoloră a avut mari lacune atât în atac cât şi în apărare, în opnia sa cele 21 de mingi recuperate în atac de câtre belgience contribuind decisiv la insuccesul reprezentativei noastre.

În primul rând doresc să felicit echipa Belgiei pentru că a prestat un baschet de calitate. Au jucat bine au dat dovadă de o bună organizare, multă energie şi o intensitate foarte ridicată în joc. Suntem obosiţi după trei meciuri, defensiva echipei a avut un moment de cădere liberă. De asemenea am avut probleme atât în atac cât şi la capitolul recuperări. Belgia a izbutit să recupereze 21 de mingi în atac, iar eu cred că aici s-a făcut diferenţa. Acum nu ne mai rămâne decât să ne pregătim intens pentru următorul meci al nostru, împotriva Italiei.

Tricolorele vor susţine ultimul meci la acest turneu miercuri (08.06), în compania echipei gazdă, Italia.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!