Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Calificări Eurobasket Women 2011. Stacey Nolan: "Nu am jucat baschet de calitate"

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
04.06.2011

Antrenorul naţionalei ţării noastre, tehnicianul american Stacey Nolan, a declarat, după meciul pierdut de tricolore, scor 64-77, în faţa selecţionatei Serbiei, că este dezamăgit de ratările sportivelor sale dar că recunoaşte superioritatea adversarelor.

"Sunt dezamăgit pentru că nu am jucat un baschet de calitate, mai ales în prima parte", a adăugat Nolan pentru fibaeurope.com.

Tehnicianul de peste Ocean a continuat: "Serbia a jucat la intensitate mult mai mare, şi a profitat de fiecare eroare în defensiva noastră. Din păcate, am ratat mult prea mult şi am irosit puţinele ocazii pe care le-am avut de a reveni in joc".

Referitor la ultimele minute, atunci când România a redus din diferenţă, Stacey Nolan a completat: "Spre final am evoluat mult mai disciplinat tactic, însă a fost prea târziu pentru a mai spera să egalăm situaţia. Serbia, fără dubii, a jucat mai bine decât noi şi a meritat victoria.".

România va întâlni naţionala Germaniei în cel de-al doilea meci al turneului de calificare la Eurobasket 2011. Partida se va desfăşura, sâmbătă, la Taranto, în Italia, şi va începe de la ora 21.30, ora României.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!