Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Calificări EuroBasket Women 2011. Stacey Nolan:'Nu ne-am concentrat la joc şi am comis multe greşeli stupide'

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
09.06.2011

Stacey Nolan, antrenorul primei reprezentative de baschet feminin a României a vorbit la conferinţa de presă de după înfrângerea suferită în faţa Italiei, scor 60-76, în ultimul meci al Grupei B de la Turneul de Baraj pentru EuroBasket Women 2011. El a afirmat următoarele:

"În primul rând felicit echipa adversă. Jucătoarele italiene merită complimente deoarece au jucat foarte tare, au dat 100% din capacitatea lor atât pe faza ofensivă cât şi pe cea defensivă cu toate că nu mai aveau nicio şansă de a merge în finala barajului. În schimb, noi nu am reuşit să luăm deciziile corecte în teren, am comis multe greşeli stupide şi nu ne-am concentrat. În opinia mea aici este cel mai prost aspect al prestaţiei noastre din acest meci. Avem foarte mult de muncă în ceea ce priveşte viitorul". (www.fibaeurope.com)

România a încheiat participarea la Turneul de Baraj - Grupa B de la Taranto (Italia) cu un bilanţ de o victorie şi trei înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!