Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Caliya Robinson, noua jucătoare a FCC Baschet Arad

Caliya Robinson, noua jucătoare a FCC Baschet Arad

Calyia Robinson este noua jucătoare a FCC Baschet Arad, conform site-ului oficial al clubului arădean. 

Americanca în vârstă de 23 de ani, măsoară 191cm şi poate evolua pe poziţiile 4-5. Este una dintre cele cinci jucătoare din istoria Universităţii Georgia care a reușit peste 1.000 de puncte, 800 de recuperări şi 200 de blocaje. Datorită aportului deosebit pe faza defensivă, aceasta a fost de trei ori inclusă în cea mai bună echipă defensivă a conferinței de Sud-Est a NCAA 1.De asemenea a fost luată în considerare pentru "Naismith Trophy  National Player of the Year" și "Katrina McClain Award", premiu care se acordă celei mai bune jucătoare pe poziția 4 din baschetul universitar american. 

În sezonul 2018-2019 a avut medii statistice de 14.2 puncte, 8.3 recuperări și 2,4 capace pe partide. După terminarea studiilor universitare, Robinson a fost draftată de pe poziția 28 de Indiana Fever, echipă angrenată în WNBA, însă nu a apucat să joace niciun meci pentru această formație. 

În acest moment, FCC Baschet Arad se situează pe locul 2 în Grupa Vest a LNBF și mai are de disputat o singură partidă în această fază a competiției, partida de pe teren propriu cu ACS KSE Tg. Secuiesc, programată pentru 4 ianuarie, la ora 19:00.  

*foto: baschetarad.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!