Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Campioana CSM Târgoviște se deplasează în fieful Olimpiei CSU Brașov

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.02.2015

Olimpia CSU Brașov va avea parte de o partidă de foc pe teren propriu contra campioanei CSM Târgoviște. Cele două echipe se întâlnesc în etapa cu numărul 23 a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Partida este programată pentru sâmbătă, 7 februarie cu începere de la ora 16:00.

Campioana CSM Târgoviște vine sub Tâmpa după un parcurs perfect în 2015. Dâmbovițencele au câștigat toate cele 5 partide jucate în startul acestui an calendaristic și ocupă primul loc în LNBF dar are un meci în plus față de ACS Sepsi SIC. Nici Olimpia CSU Brașov nu a început foarte slab anul 2015 și are 4 victorii în cele 5 partide, singura înfrângere venind pe terenul echipei din Sfântu Gheorghe cu două etape în urmă. Formația condusă de Dan Calancea ocupă poziţia a 6-a în clasament cu un record de 14 victorii și 8 înfrângeri.

Britney Jones își înfruntă fosta echipa. Americanca este cea mai prolifică jucătoare de la Brașov din acest sezon. Britney Jones a jucat în sezonul trecut chiar la Târgoviște, echipă alături de care a câștigat titlul de campioană în LNBF.

Olimpia CSU Brașov nu a câștigat niciodată în față lui CSM Târgovişte. În 11 partide jucate până acum, formaţia din Dâmboviţa s-a impus de fiecare dată. În tur, la Târgoviște, campioana s-a impus categoric cu scorul de 97-67.

Partida de sâmbătă, care se va desfășura în Sala D.P Colabași, va fi arbitrată de o brigadă de arbitrii formată din Andrada Csender și Marius Szilagyi în timp ce observator al partidei va fi domul Radu Bucerzan.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!