Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Campioana se deplasează pe terenul Alexandriei

Radu Bărăian

Radu Bărăian
01.10.2014

LNBF

Etapa 2

Joi, 2 octombrie - Ora 18:00

Sala Sporturilor Alexandria

1-0 Fişa meciului 1-1

Etapa cu numărul 2 din Liga Naţională de Baschet Feminin debutează joi, 2 octombrie, cu duelul dintre CST BC Alexandria şi CSM Târgovişte, meci care va fi găzduit de Sala Sporturilor din Alexandria. 

Gazdele de mâine au ieşit învingătoare în prima rundă, după ce au trecut clar în deplasare de Universitatea Cluj-Napoca cu scorul de 72-69. De cealaltă parte, campioana en-titre a debutat în Liga Naţională cu o înfrângere, 75-79 pe teren propriu în compania rivalei ICIM Arad. Totodată, echipa pregătită de Dan Fleşeriu a jucat duminică un meci în devans din cadrul etapei cu numărul 3 împotriva celor de la CSU Oradea. Târgoviştencele au trecut de bihorence cu 81-50. 

Duelul de mâine va fi cel de-al 21-lea meci direct în care se întâlnesc Alexandria şi Târgovişte. Până în prezent, echipa de lângă Turneul Chindiei s-a impus în 18 rânduri, în timp ce teleormănencelor le-au revenit doar 2 victorii. În ediţia precedentă de campionat, CSM-ul s-a impus cu 73-53 la Alexandria, respectiv 70-60 pe teren propriu. Totodată, cele două echipe s-au întâlnit în finala mică a Cupei României, acolo unde Givens şi compania a câştigat din nou, scor 97-67.

 *Foto: Catalin Adrian Turcu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!