Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Campioana Sepsi SIC Sf. Gheorghe s-a impus lejer la Galați

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
12.03.2017

Phoenix Galați a întâlnit sâmbătă seara pe teren propriu campioana en-titre și liderul la zi a Ligii Naționale de Baschet Feminin, ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe.

Publicul gălățean a venit ca de obicei în număr mare la sală dar din păcate partida a luat o întorsătură nedorită după ce americancele Shanice Steenholdt, Katie Rutan, Erica Covile, Jeanette Jackson și Kerah Nelson au refuzat să se echipeze înainte de meci din cauza faptului că nu și-au primit trei salarii restante. Joi a avut loc o ședință extraordinară a Consiliului Local Galați în care s-a alocat 1/12 din bugetul primit anul trecut, Phoenix ar trebui să primească 240.417 lei, banii urmând să ajungă efectiv săptămâna viitoare.  

În aceste condiții, planul tehnico-tactic gândit de antrenorii gazdelor Eugenio Rodrigues și Andreea Șoptică a fost dat peste cap și echipa gălățeană a fost o pradă ușoară pentru Sepsi. Rezultat final: Phoenix Galați – Sepsi SIC Sf. Gheorghe 45-92 (7-27, 14-22, 14-25, 10-18).

S-au remarcat din cele două tabere: Myneshia McKenzie, care a terminat cu double-double: 16 puncte, 15 recuperări, Romina Filip 12 p, Bianca Fota 11 p, de la Phoenix respectiv Chandra Harris, cu double-double: 15 p, 11 recuperări, Ancuța Stoenescu 14 p, Andreea Huțanu 14 p, Janeesha Jeffery 13 p, de la Sepsi.

*Foto: Szigyártó Szabolcs (Crow Security)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!