Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Campionatul Municipal feminin București: Still Us a învins Baschet Club Star

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
27.02.2011

Cu doar șase puncte venite de pe bancă, echipa Baschet Club Star nu a putut face față formației Still Us și a pierdut, duminică seară, în deplasare, scor 72-96, meciul cu gruparea Svetlanei Drăgușin. Partida a contat pentru etapa a cincea a Campionatului Municipal feminin de senioare din București, Divizia Onoare.

În urma acestui rezultat, Still Us a rămas lider în clasament, cu zece puncte din tot atâtea posibile, în timp ce jucătoarele alb-roșii ocupă poziția a doua, cu trei victorii și tot atâtea înfrângeri, la egalitate cu CSS 4, însă Star are avantajul coșaverajului în partidele directe disputate între cele două grupări, acolo unde scorul general este egal, 1-1.

Mai citiți și:

Campionatul Municipal feminin București: Baschet Club Star - ACS Champions 79-30

Pentru a vedea alte rezultate, accesați acest link...

Ștefania Roșca a marcat 25 de puncte, în timp ce Alexandra Anghel și Flori Căpățână și-au împărțit, în mod egal, 26 de puncte, pentru Baschet Club Star. De la adversare, Svetlana Drăgușin a înscris, după pauză, 22 din cele 31 de puncte reușite în această întâlnire, MVP-ul învingătoarelor fiind ajutat de Cristina Anuței care a totalizat tot 31 de puncte.

Titularele echipei Still Us au adus 88 de puncte pe tabelă față de cele 66 ale adeversarelor. În spațiul de trei secunde, disputa a fost tranșată tot de Svetlana Drăgușin & Co, jucătoarele alb-roșii având un ușor avantaj la capitolul intercepții.

Echipa Still Us a început meciul foarte bine și a avut un avantaj de 13 puncte după zece minute de joc, scor 32-19. Diferența s-a micșorat la jumătatea celui de-al doilea sfert, atunci când jucătoarele de la Baschet Club Star au avut puterea să ajungă la opt puncte de adversare, însă Svetlana Drăgușin și Cristina Anuței au mărit ritmul și, la pauză, Still Us a avut 50-31.

Următoarele două perioade au fost mai echilibrate, însă diferența nu s-a micșorat, astfel că Baschet Club Star a rămas cu palida consolare a câștigării ultimei perioade, scor 27-26, însă partida a revenit adversarelor, scor 96-72. Cinci jucătoare de la Baschet Club Star nu au putut evolua în această întâlnire. Mirela Frățilă și Liliana Otrocol au fost accidentate, Alexandra Petre nu a putut intra în calculele pentru acest meci, Andreea Grigoraș a fost învoită de conducerea tehnică iar Raluca Maxian a suferit o intervenție chirurgicală.

foto: Gabriel Bâlă

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!