Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Carla Bartee a ajuns la cota 10 double-double în acest sezon

Radu Bărăian

Radu Bărăian
16.03.2014

Americanca Olimpiei Brașov, Carla Bartee, a ajuns la cel de-al 10-lea double-double stagional în urma meciului câștigat de brașovence cu Nova Vita Târgu Mureș, scor 81-40.

Bartee a început meciul din postura de titular și dintre toate cele 5 jucătoare care au început meciul în teren a jucat cel mai puțin, 18 minute. Cu toate acestea, în cele 18 minute, jucătoarea a reușit 10 puncte și 15 recuperări (9 ofensive/6 defensive) pentru un nou double-double. De asemenea, Carla a mai contribuit cu o pasă decisivă, 5 intercepții, 3 mingi pierdute și 22 în dreptul eficienței, fiind cea mai bună jucătoare a partidei. La aruncări aceasta a terminat cu 4/7 din interiorul semicercului și 2/5 de la libere.

După 22 de meciuri jucate în LNBF în acest sezon, Carla are medii de 8.9 puncte și 10.4 mingi recuperate. 

*Foto: Facebook Olimpia Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!