Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Carla Bartee a reușit al 8-lea double-double în campionat

Andreea Vlase

Andreea Vlase
21.01.2018

Carla Bartee și-a trecut în cont al 8-lea double-double în meciul pe care CSBT Alexandria l-a pierdut la Arad, scor 69-66. Americanca a fost cea mai bună marcatoare a echipei sale.

Pivotul formației din Alexandria a înscris 18 puncte și a avut 15 recuperări (5 ofensive/10 defensive). Americanca a lipsit doar 14 secunde de pe teren. A marcat 4 din 7 aruncări de două puncte, 2/9 de după semicerc și 4/4 de la linia de fault. A mai avut 3 pase decisive, 2 greșeli personale, 4 faulturi scoase, 6 mingi pierdute, o intercepție și un capac, pentru 22 indice al eficienței.

În campionat aceasta are medii de 18,4 puncte, 11,8 recuperări și 1,4 pase decisive în 14 partide. A jucat 33:17 minute/meci, cu 20,7 eficiență medie.

Carla Bartee are 8 double-doubles în 14 partide jucate în Liga Națională și a egalat-o pe Kristina Higgins în acest clasament individual. Cu mențiunea că jucătoarea de la Olimpia Brașov a jucat doar în 13 partide. Bartee mai are un double-double și în cupă.

Cele două jucătoare cu cele mai multe meciuri încheiate cu double-double se vor întâlni la mijlocul săptămânii. Miercuri, de la ora 18, Olimpia Brașov va juca acasă cu CSBT Alexandria într-o restanță din etapa a 12-a. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!