Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cassandra Rochel: „Conducătorul lor de joc și fundașul ofensiv au jucat foarte bine astăzi”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
29.02.2016

Cassandra Rochel, pivotul lui Phoenix Galați, a tras concluziile după partida pierdută de echipa la debutul în play-off pe terenul Olimpiei CSU Brașov, scor 78-75. Ea spune că jocul celor doi fundași de la Olimpia a făcut diferența în acest meci, iar defensiva echipei sale nu s-a putut adapta la timp pentru a le opri:

„Conducătorul lor de joc și fundașul ofensiv au jucat foarte bine astăzi. Jocul lor la pick and roll a fost excelent și nu am reușit să ne coordăm foarte bine în defensivă. Au făcut câteva lucruri pe final cu care ne-au oprit . Felicitări lor că au jucat bine pe toată durata meciului. A fost un meci foarte bun, într-o competiție foarte bună.”

foto: sportsiemotie.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!