Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cassie Rochel şi Chrisstasia Walter, câte un double-double în Giuleşti

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
29.12.2015

Echipa gălățeană pregătită de Eugenio Rodrigues și Andreea Șoptică a respectat calculele hârtiei și a obținut o victorie scontată pe terenul Rapidului unde s-au impus cu scorul final: 82-51. De la Phoenix s-au remarcat americancele: Cassie Rochel și Christassia Walter, ambele terminând cu câte un double-double meciul.

Rochel a marcat 18 puncte, a reușit 24 de recuperări, dar și o pasă decisivă și două intercepții. Pivotul de la Phoenix a evoluat 30,03 minute cu procentajele: 38% (5/13) la aruncările de 2 puncte și 80% (8/10) la linia de fault și un indice de eficiență de 35 de unități.

Principala marcatoare a partidei a fost Walter cu 22 de puncte, la care și-a adăugat ca statistică: 5 recuperări, 10 pase decisive și 9 intercepții. În cele 31,26 minute în care a fost prezentă pe teren, „gălățeanca” a avut ca procentaje: 40% (4/10) la aruncările de 2 puncte, 50% (1/2) la aruncările de 3 puncte, 84% (11/14) la aruncările de la linia de fault și un indice de eficiență de 34 de unități.

*Foto: Viorel King

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!