Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Câştigătoarea CEWL poposeşte la Galaţi

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
19.03.2014

Liga Națională

Etapa 25

Joi, 20 martie - Ora 18:00

Sala Sporturilor Dunărea

10-15 Fișa meciului 22-2

Sala Polivalentă Dunărea din oraşul de la Dunăre a fost vizitată de oaspete de top în această săptămână. Dacă marţi echipa gălăţeană Phoenix a jucat cu campioana U Goldiş ICIM Arad, scor final 48-94, joi fetele pregătite de Theodosios Paralikas şi Cătălin Ştefănescu vor da piept cu CSU Alba Iulia, medaliata cu bronz din sezonul precedent şi deţinătoarea CEWL.

Gălăţencele au infirmeria plină, nu vor evolua Cherise Daniel şi Andra Ionescu iar Earnesia Williams este incertă. Chiar şi în aceste condiţii, Phoenix vrea să-şi vândă scump pielea şi să nu-şi dezamăgească inimoşii suporteri care le-au fost alături tot sezonul. CSU Alba Iulia nu concepe să facă vreun pas greşit la Galaţi pentru că nu vrea să piardă poziţia de pe podium la finele sezonului regulat.

*Foto: Sorin Stanciu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!