Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ce au declarat Nebojsa Vidic și Mihai Silvășan înaintea duelului direct

Ce au declarat Nebojsa Vidic și Mihai Silvășan înaintea duelului direct

Miercuri, 20 martie, Pitești Arena va găzdui confruntarea dintre FC Argeș Basketball și U-BT Cluj-Napoca, partidă ce contează pentru etapa a 25-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Înaintea acestui joc, ambii antrenori au vorbit despre ce urmează pentru echipele pe care le pregătesc.

Iată ce a spus Nebojsa Vidic:

„Cel mai simplu adversar de pregătit. Spun asta deoarece îi vezi de foarte multe ori. Fie că vorbim despre meciurile disputate în campionatul intern sau cele din EuroCup. Noi știm totul despre ei. Totodată, este cel mai simplu să îți motivezi echipa atunci când joci împotriva Clujului. Sper ca Arena să fie plină, să avem un spectacol baschetbalistic reușit, iar echipa mea să ofere acestuia o pată de culoare", a declarat tehnicianul sârb, conform paginii de Facebook a piteștenilor.

Mihai Silvășan a prefațat și el disputa cu alb-violeții, potrivit u-bt.basketball:

Jucăm cu una din echipele bune ale campionatului românesc, o echipă care a arătat un baschet de calitate. Ei sunt foarte puternici, atletici, peste media din campionat. Cu siguranță își vor dori să facă un meci bun, joacă acasă, în fața propriilor suporteri. Nu au nimic de pierdut, deci vor lupta să ne învingă. Trebuie să fim pregătiți, încă nu am decis cine va rămâne din cei 7 străini, voi lua această hotărâre mâine. Evident, scopul nostru este să câștigăm și acest meci!

Încleștarea dintre FC Argeș Basketball și U-BT Cluj-Napoca va începe la ora 19:30 și va putea fi urmărită pe FRB TV.

*foto: Facebook - FC Argeș Basketball

2 comentarii la aceasta stire:
  • varu silvois :

    excelenta declaratia lui Vidici
    total atipica si totusi atat de....logica. Va fi un meci foarte greu pentru UBT, greu a fost si la Oradea, dar acum va fi cu atat mai greu cu cat e greu sa mai fii motivat in aceasta faza a competitiei interne si in plus e greu cu doi jucatori romani, inconstanta acestora e in detrimentul jocului lui UBT. Sa vedem cat de implicat poate fi Richard.

    cu 1 lună în urmă (20.03.2024)
    • FC Argeș Pitești Karl94:

      Declarație tipică pt Vidic
      Declarație scurtă și la subiect, pe șleau fără ascunzișuri, tipic pt Vidic. Meciul va fi unul frumos cu siguranță, dar greu de crezut totuși ca vreo echipa poate bate Clujul anul asta. Sperăm oricum tocmai datoria lui Vidic. Cel mai bun să câștige!

      cu 1 lună în urmă (20.03.2024)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!