Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cel mai interesant meci al etapei se dispută la Sfântu Gheorghe

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
16.11.2013

 LNBF 

Etapa a-VIII-a

Duminica, ora 18

5-2 Fișa meciului 7-0

Sala sporturilor Kati Szabo din Sfântu Gheorghe găzduieşte duminică după-amiază de la ora 18 derby-ul etapei a 8-a dintre Sepsi Şic şi liderul la zi din LNBF, Univ. Goldis ICIM Arad. Echipa din secuime trece printr-o perioadă mai agitată. S-a întrerupt colaborarea cu fostul antrenor principal, Deri Csaba şi interimatul până la numirea unui nou antrenor este asigurat de către secundul Nemes Aron. Etapa trecută secuiencele au suferit o înfrângere dureroasă în deplasarea de la Alba Iulia iar la mijlocul săptămânii au capotat în cupele europene în faţa echipei din Minsk. Totuşi, schimbarea de antrenor poate avea şi un şoc pozitiv asupra jucătoarelor.

De partea cealaltă, arădencele au înregistrat o victorie în faţa braşovencelor lui Dan Calancea şi au avut etapă liberă în Liga Europei Centrale. Elevele lui Jose Arajuo nu au cunoscut încă gustul înfrângerii în acest sezon şi vor încerca să profite de situaţia incertă din tabăra gazdelor pentru a continua seria pozitivă. Una peste alta ne aşteaptă o partidă echilibrată, învingătoarea decizându-se în funcţie de formă de moment a jucătoarelor şi de inspiraţia celor doi tehnicieni.

Arbitri partidei vor fi Fabiana Martinescu şi Dragoş Nicolae supravegheaţi de Tiberiu Rist.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!