Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CEWL - Arad joacă în Cehia

totalbaschet.ro, foto: sportarad.com

totalbaschet.ro, foto: sportarad.com
18.01.2011

Programul infernal continua pentru ICIM Arad şi în această sătpămână, cand gruparea antrenată de Nolan mai are de disputat două meciuri, unul miercuri în cupa CEWL iar celălalt duminică, în cadrul Diviziei A1. Astfel în 8 zile ICIM a avut programate nu ma puţin de 4 partide, adică în medie o partidă la fiecare două zile. Este adevărat faptul că ardelencele au întâlnit formaţii modeste, însă oboseala acumulată va conta mult pe final de sezon.

Astfel, pentru partida împotriva formaţiei Slovanka MB din Cehia, galben-albastrele au deplasat un lot format din nouă jucătoare: Drăgoescu, Graham, Roberson, Meszaros, Nagz, Mercea, Moraru, Ciorban şi Mihoc - ultimele două sunt cooptate pentru prima oară în lot, în acest sezon, şi provin de la echipa de juniori CSŞ Gloria Arad. Partida se va disputa la orele 18:00 şi va conta pentru ultima etapă din faza grupelor CEWL, ICIM fiind deja calificate la Final-Four-ul pe care îl vor găzdui în perioada 12-13 februarie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!