Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CEWL. Parcursul Aradului până în Final Four

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
22.02.2013

Univ. Goldiș ICIM Arad va disputa Final Four-ul Ligii Europei Centrale la baschet feminin, eveniment ce va avea loc la Brno, în Cehia. Româncele vor disputa semifinala în compania echipei Kara Trutnov, de fapt fiind o reeditare a finalei din sezonul trecut a competiției.

Arădencele au pătruns la turneul final, după ce au avut un parcurs excelent, cu victorii pe linie. Acestea au terminat Grupa B a Ligii Europei Centrale  pe prima poziție, cu 6 succese din tot atâtea partide. Din această grupă au mai făcut parte cehoaicele de la Brno și DSK Basketball, respectiv echipa slovacă Nová Ves.

Aventura europeană în sezonul 2012-2013 pentru ICIM Arad a început excelent, cu o primă victorie la scor pe teren propriu, învingând echipa slovacă, Rucon Spišská Nová Ves, cu scorul de 81-48. A urmat victoria la 20 de puncte diferență, scor 84-64 cu actuala organizatoare a acestui turneu final, VALOSUN KP Brno și primul succes din deplasare, scor 79-46 cu DSK Basketball.

Returul Ligii Europei Centrale a debutat pentru Arad cu o victorie destul de clară în Slovacia, în compania formației Nová Ves (84-59). Au urmat încă 2 victorii obținute fără probleme pentru trupa pregătită de Dan Moraru și Cristina Ciocan, 94-78 cu Brno și 86-43 cu DSK Basketball. În urma acestor rezultate, Univ. Goldiș ICIM Arad s-a calificat en-fanfare în Final Four-ul Ligii Europei Centrale, ediția 2012-2013.

În semifinale, Univ. Goldiș ICIM Arad va întâlni pe Kara Trutnov, echipă ce sezonul trecut a învins formația arădeană în finală, câștigând trofeul CEWL. În cealaltă semifinală a acestui turneu final, se vor duela pentru marea finală, echipa gazdă Valosun Brno și formația maghiară, DKSK Miskolc.

Toate cele 4 partide de la Final Four-ul Ligii Europei Centrale de la Brno, vor putea fi urmărite video pe site-ul www.basketbal.tvcom.cz

Foto: aradon.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!