Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Chandra Harris: „Mă aștept să terminăm anul cu o victorie în această seară”

Valentin Todea

Valentin Todea
28.12.2016

Formația din Sfântu Gheorghe joacă astăzi pe terenul „galben-albastrelor”, începând cu ora 18:30. Sportiva din lotul antrenat de Zoran Mikes, Chandra Harris, ne-a oferit părerile sale înaintea confruntării de pe malul Mureșului.

Care sunt gândurile tale înainte de această partidă?

Antrenorul ne-a pregătit pentru acest meci, așa că mă aștept să terminăm anul cu o victorie în această seară.

Există o rivalitate între echipa ta și cea arădeană. Crezi că asta le va motiva pe adversare să dea totul pentru victorie, mai ales că joacă în fața propriilor suporteri?

Cred că orice adversar împotriva căruia jucăm este motivat suplimentar când ne întâlnește deoarece suntem pe primul loc și suntem campioana en-titre. Să joci acasă îți dă întotdeauna energie în plus datorită fanilor, așa că sunt sigură că va fi un joc bun.

Ce părere ai despre campionatul românesc?

Consider că Liga Națională este foarte competitivă. Toate echipele au jucătoare bune, ceea ce rezultă într-o bună competiție.

*Foto: Mircea Roșca/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!