Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cherrise Graham: "Nu am semnat niciun contract cu Nova Vita Târgu Mureş"

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
28.06.2011

Jucătoarea Cherrise Graham a declarat, marţi, prin intermediul unui site de socializare, că nu a semnat niciun contract cu echipa Nova Vita Târgu Mureş, după cum au anunţat oficialii grupării ardelene. Baschetbalista de peste Ocean a mai specificat că, la această oră, nu are niciun angajament ferm pentru sezonul viitor.

Cherrise Graham a adăugat că, până la această oră, nu a parafat nimic oficial cu Nova Vita. "Nu am semnat niciun contract cu echipa din Targu Mureş sau cu o altă grupare. Sunt jucătoare liberă şi pot să evoluez oriunde doresc", a specificat sportiva care a fost legitimată în campionatul precedent la campioana României, BC ICIM Universitatea "Vasile Goldiş" Arad.

Graham a încheiat: "Nu înţeleg de ce toată lumea crede că am semnat cu Târgu Mureş, însă acest lucru nu este adevărat". Preşedintele echipei Nova Vita, Doru Borşan, a declarat, la începutul acestei luni, pentru totalbaschet.ro, că s-a înţeles cu Cherrise Graham şi că cele două părţi au semnat un contract pentru ediţia viitoare de campionat.

Preşedintele echipei Nova Vita Târgu Mureş, Doru Borşan, a declarat pentru totalbaschet.ro că singurele achiziţii certe pe care formaţia ardeleană le-a făcut până acum sunt antrenorul Stacey Nolan şi jucătoarea Cherisse Graham, ultima fostă componentă a celor de la BC ICIM Universitatea „Vasile Goldiş” Arad.

2 comentarii la aceasta stire:
  • stefan cel mic :

    mai sa fie!
    echipa inca nu a jucat vreun meci in divizia A si presedintele s-a apucat deja 0000sa minta in media! cu aceasta atitudine vor avea cu siguranta succes in divizia smecherilor ;)

    cu 12 ani în urmă (28.06.2011) Raspunde
  • pesekattila :

    marea intalnire
    tocanitza si-a gasit omul perfect prin persoana domnului borsan. vor avea o colaborare perfecta.

    cu 12 ani în urmă (28.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!