Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Chrissy Givens:"Avantajul nostru este că nu avem o mare presiune pe noi"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
10.02.2013

Univ. Goldiș ICIM Arad și CSM Târgoviște dispută supremația în Liga Națională de baschet feminin. Confruntarea ce va avea loc luni de la ora 19:00 pe Digi Sport 3 va decide cine va termina sezonul regulat pe prima poziție a clasamentului și implicit va câștiga avantajul terenului propriu în play-off.

Pe departe una dintre cele mai bune jucătoare din actuala ediție de campionat este americanca Chrissy Givens de la Arad, care este cea mai bună marcatoare din LNBF. Aceasta a acordat site-ului Total Baschet un interviu despre marele derby al României.

Urmează derby-ul României cu Târgoviște

Noi luăm în serios fiecare joc. Ele sunt o echipă bună așa că noi știm că va fi un joc greu. Ambele echipe vor practica un baschet bun.

Targoviste s-a calificat mai departe în Euroligă. Crezi că le-a dat un impuls această calificare ?

Le felicit pentru calificare în runda următoare . Ei au acum un impuls dar cu toate acestea cred că echipa noastră știe importanța acestui joc și vom merge cu încredere pentru a încerca să câștigăm!

Pentru fani este cel mai important meci al sezonului. Unde crezi că se va face diferența ?

Cred ca avantajul nostru este faptul că nu avem o mare presiune pe noi. A fost un lucru mare pentru ei că au jucat în Euroligă. Noi am jucat de plăcere și ne-am distrat și cred că acest lucru poate face diferenta.

Ce sentiment ai având în vedere că vei reveni la Târgoviște ca adversar de data aceasta ?

Ei bine, am jucat acolo 3 ani.Deci voi ajunge acolo pentru a vedea o mulțime de oameni care înseamnă foarte mult pentru mine!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!