Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Chrissy Givens: “Cred că fanii noştri vor fi elementul esenţial pentru victorii”

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
06.05.2013

Liga Națională de baschet feminin se apropie de final. ICIM Arad întâlnește pe Târgoviște în meciul 3 și 4 al ultimului act, dueluri ce pot decide câștigătoarea campionatului.

Cea mai bună marcatoare din LNBF, americanca Chrissy Givens de la Arad, crede că fanii echipei pot fi un element essential pentru aceste 2 meciuri.

“Meciurile cu Târgovişte vor fi foarte dificile. Au fost 5 confruntări directe în acest sezon, şi ne cunoaştem foarte bine, atât noi pe ele cât şi ele pe noi. Cred că fanii noştri vor fi elementul esenţial pentru a ne apropia victoriile. Îmi amintesc de meciul jucat de mine, acum 2 ani, împotriva Aradului, şi a fost extrem de greu. A fost aşa o mare galăgie, căci nu auzeam nici măcar când fluierau arbitrii. Avem nevoie de un asemenea sprijin pentru următoarele două partide! Este motivant să vezi sala plină de suporteri. Ne reaminteşte că nu jucăm doar pentru noi, ci pentru fiecare suporter care vine la sală. Fanii au fost aproape de noi întregul sezon, şi sunt sigură că vor fi prezenţi marţi şi miercuri şi împreună vom putea câştiga titlul de campioni”, a spus Chrissy Givens pentru sportarad.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!