Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Chrissy Givens, înger și demon pentru CSM Târgoviște în meciul 3 al finalei

Marius Petri

Marius Petri
06.05.2014

CSM Târgoviște a câștigat cel de-al treilea meci al finalei campionatului de baschet feminin disputat pe teren propriu în fața celor de la ICIM Arad cu scorul de 77-75. După un meci foarte echilibrat, formația gazdă avea un avantaj de 4 puncte cu 3 secunde înainte de final, însă Chrissy Givens a comis un fault asupra lui Monique Cocker pe aruncarea de 3 puncte a acesteia, care a trimis meciul în prelungiri. Extrema grupării dâmbovițene s-a revanșat însă în cele 5 minute adiționale, în care a înscris 4 din cele 8 puncte reușite de echipa sa.

În ciuda greșelii din finalul sfertului patru, Givens a reușit o evoluție remarcabilă, fiind prezentă pe parchet pe tot parcursul jocului. Baschetbalista de 1.80m a avut 7/17 la aruncările din interiorul semicercului, 1/1 la cele de la mare distanță și 5/8 de la linia de “libere”, acumulând 22 de puncte. Fosta jucătoare a ICIM-ului a încheiat partida în double-double, cu 10 recuperări, la care a adăugat 3 pase decisive și 3 intercepții, dar și 3 mingi pierdute.

Apetitul ofensiv al americancei a fost oprit foarte des prin fault de către adversare, Givens fiind cea mai faultată baschetbalistă a meciului, cu 10 faulturi recepționate. Prestația bună a acesteia se observă și din cele 22 de unități de la capitolul eficiență, unde a fost întrecută doar de Jenna Smith.

În urma acestei victorii, CSM Târgoviște conduce cu 2-1 în finala campionatului și are șansa de a-și adjudeca trofeul în partida de mâine, care va începe la 20:15 și va fi transmisă de DigiSport 3.

*foto: etargoviste.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!