Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Christina Dewitt: "Sunt emoționată și gata pentru provocarea care va veni"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
04.10.2013

Olimpia CSU Brașov se duelează cu CS Teleorman Alexandria în cel mai echilibrat meci al debutului de campionat în baschetul feminin.

Unul dintre numele noi apărute în această vară la echipa de sub Tâmpa a fost cel al americancei Christina Dewitt, o jucătoare ce pare a fi noul lider al formației antrenate de Dan Calancea. Aceasta a vorbit pentru site-ul totalbaschet.ro despre prima confruntare din LNBF împotriva teleormănencelor.

“Aștept cu nerăbdare jocul împotriva echipei din Alexandria. Va fi primul meu joc în România, așa că sunt emoționată și gata pentru provocarea care va veni. Trebuie să profităm de fiecare șansă pe care o să o avem. Legat de Liga Națională de baschet, știu că se joacă un baschet foarte agresiv la fiecare meci din campionat.” a declarat Christina Dewitt pentru site-ul nostru

Sportiva în vârstă de 27 de ani ce măsoară 188 cm, a evoluat sezonul trecut în campionatul Portugaliei pentru formația Lousada. Christina Dewitt a avut o linie statistică impresionantă, fiind în topul marcatoarelor,  dar și a recuperărilor. Aceasta a jucat 20 de partide, timp în care a strâns medii de 20.1 puncte, 17.7 recuperări și 1.0 pase decisive pentru un indice de 25.2 la capitolul eficiență.

Partida Olimpia CSU Brașov vs Teleorman Alexandria se dispută sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!