Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Claudia Pop: "Cred în proiectul început de cei de la Satu Mare"

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
13.06.2011

După ce au semnat pe două sezoane cu echipa CSM Satu Mare, jucătoarele Claudia Pop şi Andreea Orosz au declarat, luni, pentru totalbaschet.ro, că au rămas în cadrul formaţiei ardelene deoarece cred în proiectul pe care oficialii acestei grupări l-au prezentat la negocieri.

Mai citiţi şi:

Annemarie Parău: "Îmi doresc un trofeu cu CSM Satu Mare

Claudia Pop a mai precizat că doreşte să continue ceea ce a lăsat neterminat în 2011. "Simțeam, la finalul sezonului trecut, că nu am terminat munca la Satu Mare, așa că mi-am dorit din suflet să rămân acasă, la CSM. Cred în acest proiect și sunt convinsă că împreună vom câștiga, în sfârșit, un trofeu pentru Satu Mare”, a declarat jucătoarea. Pop a fost prezentată, luni, alături de Andreea Orosz şi Annemarie Parău, într-o conferinţă de presă.

Andreea Orosz a completat: "Sunt bucuroasă să văd că mergem mai departe cu un proiect solid. Le mulțumesc celor din conducere că au avut încredere în mine și că mi-au oferit șansa de a continua la CSM".

Potrivit oficialilor din cadrul formaţiei ardelene, echipa pregătită de Dan Fleşeriu se va reuni la începutul lunii august. Obiectivele grupării ardelene nu au fost anunţate la conferinţa de presă de luni, acestea urmând să fie făcute publice la începutul campionatului 2011-2012.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!