Mvp-ul etapei
Carla Bartee
Carla Bartee
Minute 38:40
Puncte 19
Pase decisive 3
Recuperari 15
Eficienta 30
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Clubul Sportiv Municipal Satu Mare se află în imposibilitate de plată

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
10.10.2017

"Nu avem niciun leu datorie" declara Vasile Fogel pe 19 iunie 2017

Nici nu a început bine sezonul căci au si apărut primele probleme financiare la Clubul Sportiv Municipal Satu Mare. Ca urmare a datoriilor acumulate în sezonul trecut, conturile echipei ce si-a anunațat ca si obiectiv câstigarea Ligii Naționale de Baschet feminin au fost poprite iar clubul se află în incapacitate totală de plată. 

Pentru a găsi o soluție în rezolvarea problemei, presedintele Vasile Fogel si-a desemnat contabila să trimită în numele acestuia o adresă executorului judecătoresc prin care solicită acordul pentru virarea salariilor aferente lunii septembrie 2017.

Va atasez solicitarea de a primi acord pentru virarea salariilor aferente lunii 09.2017. Ne aflam in imposibilitatea de a ne ridica salariile si nici sume alocate in buget nu sunt prevazute pentru plata propririlor. Cum sunt noua trebuie sa vad cum se pot obtine fonduri pentru astfel de situatii va solicitam sa ne sprijiniti in obtinerea acordului. Multumim. Cu respect, Filip Nadia.

Deoarece acordul a fost refuzat, contabila a făcut în nume propriu un apel disperat la adresa executorului judecătoresc si a creditorului spunând că dacă stia ce se întâmplă la CSM Satu Mare nu accepta să lucreze pentru acest club.

De când am venit la CSM Satu Mare sunt femeie de serviciu, administratoare, contabilă, le fac pe toate si mai presus de asta nici nu îmi primesc banii deoarce conturile sunt blocate. Dacă stiam în ce mă bag nici nu participam la concursul de acum căteva luni. 

Avem un avocat al clubului, dar nu vrea să ne ajute în această privință. Cum nu este plătit si până acum ne-a ajutat pe gratis spune că are treburi mai importante de rezolvat. Nici managerul secției de baschet feminin nu ne ajută.

Personal vă rog să ridicați popririle de pe conturi pentru că nu îmi pot primi salariul.

Nu stiu cum are cineva tupeu să spună că avem datorii. Noi nu avem nicio restanță, nici măcar de un leu la niciun fost jucător, la niciun fost antrenor sau asa mai departe. Suntem la zi cu plățile către toată lumea, inclusiv furnizori, inclusiv bugetul de stat. Un leu datorie nu avem. - a declarat Vasile Fogel la emisiunea locală Panoramic Sportiv din data de 19 iunie 2017.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.
Este necesar să vă autentificaţi pentru a putea introduce comentarii.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!